Search
Close this search box.

Woest 0.0

De rijke smaak van wijn zonder alcohol

Onze selectie 0,0 wijnen biedt een uitgebalanceerde en rijke optie, zonder in te leveren op smaak of genot. Verwacht absoluut de verfijnde smaken en aroma’s van traditionele kwaliteitswijn, zónder de alcohol. Een perfecte balans tussen genot en gezondheid. Proost op het goede leven, zonder compromis.

Nul alcohol, 100% wijnbeleving

Krachtig, intens & inclusief

Alcoholvrije wijn is een veelzijdige win-win. Het behoudt de heerlijke smaak van traditionele wijn, minus de negatieve gezondheidseffecten van alcohol. Perfect voor zwangere vrouwen, borstvoedende moeders en ouders die met kinderen willen proosten. 

Het verwelkomt iedereen, ongeacht religieuze of persoonlijke voorkeuren, bij toosten en samenkomsten. Bovendien, minder calorieën! 

Een verfrissend, verantwoord en vooral smaakvol alternatief voor wie bewust en gebalanceerd leeft.

Een inclusieve wijn.

01

Alcoholvrije verfijning

Onze alcoholvrije wijn behoudt de complexe smaakprofielen van traditionele wijn. Genieten zonder mate. 

02

Unieke werkwijze

We gebruiken een hypermoderne vacuümfilter om de alcohol uit de wijn te halen. Het proces is onderscheidend omdat nadien de typische geur en smaak worden geëxtraheerd uit de verwijderde alcohol. Deze geconcentreerde smaak wordt vervolgens zorgvuldig herenigd met de gedealcoholiseerde wijn. 

03

Rijk en krachtig

In tegenstelling tot de traditionele methoden, waarbij vaak de subtiele smaaknuances verloren gaan, behoudt onze alcoholvrije wijn de diepte en complexiteit die je van kwaliteitswijn verwacht. Geen flauw aftreksel, maar een volwaardig alternatief dat de  veeleisende wijnliefhebber bekoort. 

Meet the wines

Bekijk onze wijnen

Natuurlijke elegantie, zonder compromis. Ontdek onze selectie van alcoholvrije wijnen en geniet van de complexe smaakprofielen die je verwacht van traditionele wijn, maar dan zonder de mogelijke negatieve gezondheidseffecten van alcohol.

Het logo en praktische informatie over de Sauvignon blanc van Woest
Witte wijn 0.0
Het logo en praktische informatie over de Sauvignon blanc van Woest
Rode wijn 0.0
Het logo en praktische informatie over de Sauvignon blanc van Woest
Houtgelagerde witte wijn 0.0
Het logo en praktische informatie over de Sauvignon blanc van Woest
Bubbels 0.0