Search
Close this search box.

Ballonvaart Wijndomein Woest

Taste & Fly

Woest is onstuimige passie in een glas, dat proef je. Maar Woest is meer. Woest Winery ligt in het groene hart van Oost-Vlaanderen, te midden van schilderachtige landschappen. Het terroir kan je bij ons ook echt ‘beleven’ vanuit de lucht met de Woest luchtballon. De lekkerste manier om door de lucht te zweven. 

Woest from above

Onze Woestballon neemt je mee naar nieuwe hoogten, letterlijk en figuurlijk. Je geniet van een adembenemend uitzicht over de Woest wijngaarden. Vlieg samen met je vrienden, geliefden of collega’s en geniet van Woest from above.

 

Wine & bites

Woest Winery

Bij Woest Winery staat de kwaliteit van onze wijnen centraal. Tijdens de ballonvaart heb je de gelegenheid om te proosten met onze Woest Wijnen, die met veel liefde geproduceerd worden. Iedere slok weerspiegelt de rijke smaken en het vakmanschap van ons team.

Om je ervaring compleet te maken, zorgen we ook voor heerlijke hapjes die perfect ‘pairen’ met onze wijnen. Boek nu deze bijzondere beleving. 

Experience

Incentives
& Love stories

Of je nu een bedrijfsincentive wilt organiseren voor je team, een romantische date wilt plannen met je geliefde, of een bijzonder uitje wilt beleven met vrienden of familie, onze ballonvaarten zijn een ideale én lekkere keuze. Het is een gelegenheid om samen prachtige herinneringen te creëren.

Woest

Cheers!

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Woest Winery en ervaar de pracht van Oost-Vlaanderen vanuit een nieuw perspectief.

Bij Woest Winery geloven we dat elke gelegenheid een speciale touch verdient. Bereid je voor op een unieke ervaring. We kijken ernaar uit om je te mogen begroeten voor een avontuurlijke ballonvaart boven onze wijngaarden in Oost-Vlaanderen! Proost!