Search
Close this search box.

Woest

DNA

Sip met al je zintuigen

De zachte ochtendzon en de frisse bries liefkozen de wijnranken met kleine trossen druiven. Een Oost-Vlaams tafereel dat niet moet onderdoen voor het charisma van een Toscaanse of Franse setting.

Elke sip, elke nip, van de Woest-wijn-collectie geeft een veelvoud aan impressies. Proeven van plezier, verbinden met vrienden en genieten. Woest is de gemene deler.

01

Onze Filosofie

Woest Wijn is ontstaan uit ‘Leuk om wijn te maken’. Maar is heel snel geëvolueerd naar de goesting om iets superieur te creëren. Woest is de beleving van het Belgische terroir. 

Een product dat enkel kan bestaan door geduldige symbiose samenwerking met de regio en haar tradities.

Woest is onstuimige passie in een glas. En dat is wat we willen dat je proeft.

02

Open Minded

Wij vertrekken van de authentieke traditionele druivenrassen. Maar we houden een vruchtbare open mind. Er is de nodige ruimte voor vernieuwing, duurzaamheid en de meerwaarde van het lokale. Een sterke combinatie die niet alleen overtuigt maar geheel in Woest-stijl: Omverblaast!

03

Druiven met pit

Wijn-boeren in België: Daarvoor moet je keuzes maken. Keuzes gebaseerd op kennis van de ondergrond, voeding, klimaat en tradities. Daar voeg je liefde aan toe en gezonde druiven met veel pit.

De liefde voor wijn kreeg ik van mijn ouders mee maar de passie voor het maken van wijn werd pas aangewakkerd toen ik de opleiding Sommelier-Conseil startte in 2009.

Ontmoet

Tim van de Woestyne, wijnboer

Tim is bouwkundig ingenieur. Exacte wetenschap valt volledig in het niets naast de onvoorspelbaarheid van de omstandigheden waarin een vrucht groeit.
En toch: Ze ontleent haar smaak aan de natuur en de zorgen van de wijnboer. In casu betekent dit genieten met wiskundige zekerheid.

De Wijngaarden

Oost-Vlaanderen

Wijngaard Waarschoot

Oost-Vlaanderen

Wijngaard Evergem

Oost-Vlaanderen

Wijngaard Oosteeklo